I säsong just nu från naturens skafferi

Ojsan. Bloggen fick visst vila lite några veckor. Så kan det gå. På Instagram har jag varit mer aktiv, så följ mig gärna där! Studierna flyter på i rask takt, odlingsbäddarna växer i areal och husrenoveringen går sakta framåt. 
Men det jag tänkte lyfta fram just nu är en av mina favoritväxter från naturens skafferi. 

Maskrosen! 

Så mångsidig och nyttig. Vill du veta mer om innehåll och användning så har jag bloggat om det HÄR. Vill du få tips på recept på vilka mumsiga saker du kan göra av maskrosens blad, blomma eller knopp så kolla in dessa recept:


Sallad av vilda växter med "vanliga" ingredienser

Håll till godo, njut och ät med måtta! 
Kommentarer

Grete Jønch sa…
Jag är Kurt Lövgren från katrineholm, sverige och detta är mitt vittnesbörd. Den 16 februari 2020 ringde min fru mig bara för att säga att det över betweet oss att vårt sexåriga förhållande var över det var patetiskt, jag försökte lugna henne men hon insisterade på att bryta upp eftersom hon träffade en annan trevlig kille i Plavecky Stvrtok. smärtan var för stor för att bära, så jag gick online för att söka hjälp, då såg jag en blogg om denna mäktiga trollkarl som heter Drigbinovia. Jag läste en hel del vittnesbörd om honom, men jag var inte säker på om han kunde hjälpa mig eftersom jag levde i Australien, men jag bestämde mig för att prova. Jag mailade honom allt om mitt förhållande problem och min rädsla var avståndet, och han försäkrade mig att inte vara rädd att avståndet inte var ett hinder Eftersom vinden blåser så min hjälper skulle hitta mig inom 24 timmar. Jag litade på honom med hans ord omedelbart och följde hans instruktioner. Omedelbart efter 24 timmar efter att ha spelat besväret, när han lärde mig, kommer min fru som lämnat mig med en annan man tillbaka hem och började be om förlåtelse. Jag blev chockad förvånad och förvånad och jag var som "herrar", det fungerade som en charm. Därför bestämde jag mig för att dela detta underbara vittnesbörd om mina världen för att få kontakt med den här världshemliga trollkarlen, kallad Drigbinovia, angående eventuella problem eller uppdelningar via hans e-post: doctorigbinovia93@gmail.com kontakta hans WhatsApp / Viber +12532363028 tack för din tid?