Dagens tips: vispa upp kokosmjölk som ett något hälsosammare och raw foodigt alternativ till vispgrädde. Kokosmjölken blir fluffig, krämig och jättegod! Passar utmärkt till plättar, pannkakor och i kaffet. Obs, kokosmjölken smakar ju - surprise, surprise -mycket kokos, så åtminstone jag kan lätt tycka att kokossmaken blir för dominerande. Men det betyder ju bara att man inte smäller i sig en hel skål av bara farten. Smart.
Tips för tipset: ställ i kylskåpet en stund så blir grädden fastare i konsistensen.
OBS, undvik kokosmjölk i metallkonserver, eftersom konserverna innehåller plastkemikalien och hormonsstörande ämnet bisfenol A, som lätt emigrerar till den feta kokosmjölken.
Tips för tipset: ställ i kylskåpet en stund så blir grädden fastare i konsistensen.
OBS, undvik kokosmjölk i metallkonserver, eftersom konserverna innehåller plastkemikalien och hormonsstörande ämnet bisfenol A, som lätt emigrerar till den feta kokosmjölken.
Kommentarer