En annorlunda fasta

Nu har jag bestämt mig. Det blir en lite annorlunda fasta denna vår. Jag ska varken juice- eller vattenfasta, jag ska köra en raw food detox eller fasta. Sandras raw food har en hel del goda recept på drinkar och smoothies och Raw food by Erica är också en bra inspirationsplats.

Tanken är alltså att äta 100% rawfood, något som inkluderar smoothies, juice, sallader, sopppor, "vanliga" rawfood middagar, efterrätter. Jag ska hålla på under den här veckan och även meditera varje dag och försöka röra på mig minst 30 minuter varje dag. Ja, det här blir bra!

Kommentarer

Nanò sa…
Med lite inspiration fran din blogg sa hade jag faktiskt en raw food-dag forra veckan! Jag kande mig pigg och latt och foljande dag kande jag inte alls samma jobbiga "JAG AR DODSHUNGRIG"-kansla som jag drabbas av jatteofta. Jag at aven en raw frukost samt lunch foljande dag, men gav upp nar kvallen kom, fredagskanslan fick mig att ata vanlig middag med min pojkvan. Kanske jag har borde ha en raw food dag varje vecka? Skulle sakert vara bra for kroppen.
Cat sa…
Heja Heja! Jag önskar att jag hade viljekraft till det :) ...kanske senare när slutarbetet äntligen är klart :)
Linnéa sa…
Brukar det gå bra när du mediterar? Hur gör du? Ligger du på nåt hårt? Eller sitter du? Brukar du ha nåt mantra? Du skulle kunna skriva ett inlägg på det, det skulle vara intressant.
Låter som en sund plan! Jag kommer gärna med på promenad nån dag om du vill ha sällskap :)
Nanó: Kul att höra! :D Man blir förunderligt mätt och pigg av levande föda. Jag skulle inte kunnna (eller vilja) leva 100% raw hela tiden, men just en dag i veckan eller en raw fasta gör nog gott.

Cat: Tack! Ja, bästa att fasta när det känns okej och motiverat. Det är lite mycket på gång i både huvudet och vardagen för mig för att jag skulle orka med en juice- eller vattenfasta, så jag tänkte raw food blir ett bra mellanläge.

Linnea: jaa, jag kan skriva om det lite utförligare. Men i korthet brukar jag sitta i lotusställning/benen i kors på yogamatta/matta och koncentrera mig på min andning alternativt på positiva situationer som jag vill uppleva. Mantra har jag inte bemästrat.

Sofie: Jaa! Det vill jag gärna! :)