Fredagen var för övrigt utöver paketbilshistorien en händeserik dag. Det var nämligen dags för en till
raw food träff! En gäng på nio pers samlades i Dragnäsbäck och kockade ihop olika rätter i temat saltplock. Vilka härligheter som tillreddes!
Vi festade med guacamole,
hummusdipp, salladssåser, selleripinnar med solrosfrönsmör, blomkålscouscous, avokado med surkål (sjukhuukt gott och enkelt!),
morots- och zucchinirullar med cashew-apelsindipp, marinerad broccoli, vårlök- och zuccinibollar med sesamfrön och kokos och norirolls samt 5-minuters-chokladtryfflar till efterrätt. Det var så gott, så gott, så gott!
|
Jag tillredde morots- och zucchinirullarna i förgrunden. På bilden syns även chokladtryffel till vänster, hummus och guacamole, surdegsbröd och salladssåser ovan.
|
|
I förgrunden urgoda zucchini- och vårlöksbollar rullade i svarta sesamfrön med kokos. |
|
Norirolls! Smakade som vegetarisk sushi. Jag ska definitivt testa att laga dessa själv! |
Den hälsosamma kvällen avslutades på lite ohälsosammare vis på krogen Ollis med några öl och
"På vejin". Balansen i universum återställdes.
Kommentarer