Feb 11, 2013

Raw food träff: saltplock!

Fredagen var för övrigt utöver paketbilshistorien en händeserik dag. Det var nämligen dags för en till raw food träff! En gäng på nio pers samlades i Dragnäsbäck och kockade ihop olika rätter i temat saltplock. Vilka härligheter som tillreddes!

Vi festade med guacamole, hummusdipp, salladssåser, selleripinnar med solrosfrönsmör, blomkålscouscous, avokado med surkål (sjukhuukt gott och enkelt!), morots- och zucchinirullar med cashew-apelsindipp, marinerad broccoli, vårlök- och zuccinibollar med sesamfrön och kokos och norirolls samt 5-minuters-chokladtryfflar till efterrätt. Det var så gott, så gott, så gott!

Jag tillredde morots- och zucchinirullarna i förgrunden. På bilden syns även chokladtryffel till vänster, hummus och guacamole, surdegsbröd och salladssåser ovan.
I förgrunden urgoda zucchini- och vårlöksbollar rullade i svarta sesamfrön med kokos.
Norirolls! Smakade som vegetarisk sushi. Jag ska definitivt testa att laga dessa själv!
Den hälsosamma kvällen avslutades på lite ohälsosammare vis på krogen Ollis med några öl och "På vejin". Balansen i universum återställdes.

2 comments:

Cat said...

Mamma mia så gott det ser ut! :)

Maggie said...

Ja, det var det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...