Medan ni biter på naglarna av spänning och förväntan på inlägget om yogautmaningens effekter så slussar jag er vidare till Cats inlägg om den potentiellt nya mattrenden flexitarism!
Det handlar om att vara en flexibel vegetarian. Just det sätt att äta som jag håller på med nu. Man flexar alltså med köttätande och lämnar bort det till största delen, men inte helt. Man inför vegetariska dagar eller kött endast på helgerna. Man försöker byta ut lördagskorven och medwursten till vegepasta, tomater och avocado. Nå, ni får läsa mer hos Cat.
Det handlar om att vara en flexibel vegetarian. Just det sätt att äta som jag håller på med nu. Man flexar alltså med köttätande och lämnar bort det till största delen, men inte helt. Man inför vegetariska dagar eller kött endast på helgerna. Man försöker byta ut lördagskorven och medwursten till vegepasta, tomater och avocado. Nå, ni får läsa mer hos Cat.
Kommentarer
En kompis till mig är allätare men väljer ibland vegetariskt på restaurang. (Ibland tycker han bara att det verkar godast.) Och han får alltid DIREKT höra "har du blivit vegetarian?". Man måste direkt få sätta en stämpel på en mänska om den EN gång väljer något annat än kött. Lite tokigt.
Siv: Jag instämmer med Softy och tror också att de flesta tänker på nåt slags kött när de tänker middagsmat. Till frukost blir det ju ofta pålägg av olika korvar. Det borde ju inte alls vara revolutionerande att kött är "finmat" eller helgmat, istället för vardagsmat, men så verkar det vara. Roligt att höra att det är normalt ärande ivaf i er familj/släkt. I min familj, min förlängda familj och bland mina vänner är det nog kött som gäller flesta dagar i veckan.
Nu ska jag följa dig på Twitter också! Fruktansvärt dålig twittrare själv men lasofty heter jag om du vill följa mig. (Kanske jag plötsligt sätter igång på allvar.)