May 14, 2012

Yogautmaningen

Jag funderar på att köra en yogautmaning, dvs. man yogar varje dag i t.ex. 7 dagar eller 10, 14, 21 eller 30 dagar. Alternativ nummer ett är definitivt det jag tänker köra på, men inte just nu. Hos Inner Strength finns en god guide till hur man lyckas med utmaningen. Det är viktigt att man planerar in det för annars lämnar det lätt ogjort.

Hittills yogar jag en, max två gånger i vecka. Det skulle vara intressant att se vad som händer med kroppen och sinnet om man yogar varje dag. Dessutom vill jag så gärna vara vig. 

P.S. Vi har dessutom slagit vad med min kampsportsutövande sambo om vem som kan gå ner i spagat först... ingen tidsbegränsning, så det får ta några år, hehe.

11 comments:

Linda said...

Det låter spännande!

linnea said...

Hejsan,
jag har bara sysslat med hatha-yoga och det gillar jag. Men kan ej utöva det ensam. Tycker att det på nåt konstigt vis är effektivare i sällskap. Yogar du ensam? Jag tycker att du skall yoga i 7 dagar och så skulle du kunna rapportera här på din blogg. Int är jag alls krävande,eh.

Cat said...

Nu blir jag också peppad...när tänkte du börja?:-P

Maggie said...

Linda: det blir spännande att se om jag klarar av att fullfölja en hel vecka ;)

Linnea: hatha-yoga har jag aldrig testat. Jag tycker också att ashtangayoga är effektivare i grupp, men ibland går jag på ledd yoga, ibland yogar jag hemma. Hehe, visst ska jag rapportera sen när jag gör det.

Cat: Jee! Roligt att höra! Men jag har inte möjligthet till det just nu eftersom jag ska resa bort över helgen.. men jag meddelar nog här på bloggen när jag kör igång. Kör du med så kan vi jämföra! :)

Cat said...

Jess, det skulle vara roligt att jämföra o följa någon annan fastän man inte yogar tillsammans, lättare att inte falla i lathetsgropen :-D Nästa vecka onsdag skulle passa mig bäst att börja men det är ju inte så farligt om vi inte börjar helt på samma dag om du hade tänkte en annan dag:-)

Maggie said...

Precis, man kanske håller sig i skinnet bättre. Sen gäller det ju att inte har för höga förväntningar på vad som ska ske, eftersom det trots allt bara handlar om 7 dagar ;) Hur ofta brukar du yoga? Oj, jag märkte just att jag ska ut och resa även sen följande veckoslut, så det kan vara att jag måste skjuta upp det till juni... fast vem säger att man inte kan yoga även utomlands ;) Eller så kör vi från och med imorgon!

Cat said...

jag har yogat nu kanske en gång i veckan ungefär, inte så värst mycket, tyvärr! Brukar köra astanga yoga. Nu hann jag inte med idag, men kan hoppa på imorron förstås :-)

Cat said...

Juni är också ok efter den 5:e

Maggie said...

Äh, vi kör nu direkt va? Blev peppad nu. Passar det dig? Eller vill du hellre ta det i juni? Jag ska bara ner till södra Finland i helgen, så månne jag inte klara av at yoga där nånstans. Lite märkligt nog att föra en sådanhär diskussion i ett kommentarsfält :)

Cat said...

jag vet! :D haha! Vi kör på direkten! Jag ska försöka rapportera här: http://rulesofgreen.blogspot.se/

Maggie said...

Allright! Härligt, då kör vi! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...