Kurser i naturens skafferi

Tjolahopphej! Förra veckan hade jag första kurstillfället i kursen "Naturens skafferi" i Jakobstad och jestas vad kul det var! Vilken härlig grupp! De var så driftiga, nyfikna och trevliga. Vi gjorde granskottsssirap och nässelsmör tillsammas.

Imorgon blir det Vasa, med nästan samma tema. Eller kursen är den samma men vi börjar med djupdykning i chagan eller sprängtickans värld och går sen vidare till granskotten, björken och nässlan. Vasakursen är fullsatt, men på motsvarnde kurs i Korsholm som börjar sen följande vecka finns det ännu några platser lediga.

Kursinnehållet håller jag jordnära och på en praktisk nivå: helt enkelt, hur kan man använda naturens skafferi? Vi avslutar alltid kurstillfället med att tillreda någonting enligt säsong. Omnomnoms utlovas, hehe.


Kommentarer

Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. Hans e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.
1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindnings Spells
6) Breakup Spells
7) Bannlys en tidigare älskare.
8.) Du vill främjas på kontoret
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com