May 17, 2016

Född med senhetsgenen

Nu är jag ute i sista minuten. Eller egentligen har minuten redan runnit ut och mina flaskor är insamlade och hålen är igentäppta med trätapp och lera. Mössöronen har spruckit och det vankas vår. Hoppas ni hann bättre med i björksavracet. För min egen del blev det några liter, men nästa år, tammetusangumoron, då ska jag vara ute i god tid! Tillåt mig hånskratta på det: hahaha!

Slurp, slurp...

4 comments:

Susanne said...

Nåmen du får njuta desto mer av dropparna du fick :) Ska du göra nåt speciellt av saven?

Magdalena Lndr said...

Nej, jag ska nog bara dricka den som den är. Eller jag fryste alltså ner det mesta.

Theresa Williams said...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. Hans e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.
1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindnings Spells
6) Breakup Spells
7) Bannlys en tidigare älskare.
8.) Du vill främjas på kontoret
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com

Caroline Webb said...

Jag har något att dela med dig!!! Det finns en stor glädje i mitt hjärta som jag vill dela med alla. Mitt namn är Caroline Webb från USA. Jag hade ett missförstånd med min älskare förra året som ledde oss att bryta upp och han ville aldrig höra min röst igen. Han såg en vacker kvinna som han hitta mer vackrare än mig, men allteftersom tiden gick jag träffade Gud baalam han är en stor spell caster. Jag kontaktade honom genom hans e-post och förklarade allt för honom. Han sa att jag inte ska oroa mig, att min älskare kommer tillbaka till mig på hans knä tigger om förlåtelse innan 24 timmar. Min största glädje nu är att han faktiskt kom tillbaka till mig och föll på knä tigger om förlåtelse, och idag är vi glada och han botade också min systers bröstcancer. Har du några problem? oroa dig inte mer eftersom godbaalam kan ge varaktig spell lösning på eventuella problem:
Om du vill att ditt ex tillbaka.
Du vill främjas på kontoret.
Om du vill bli botade av Herpes, cancer och andra sjukdomar.
Du vill vara rik.
Du din make/maka att bli din för evigt.
Återställa dina förlorade pengar tillbaka.
Om du vill skilsmässa eller stoppa din skilsmässa.
Graviditet stava att föreställa sig barnet
vill du vinna de oroande rättsfall
Om du vill vinna lotteri
Kontakta bra godbaalam Via e-post: godbaalamtemple@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...