Att susa omkring


Jag susar omkring i byn och samlar vidare. Igårkväll har min kass fyllts av kirskål, harsyra, blåbärsblad, maskrosblad, röllekablad, hallonblad, maskrosknoppar och lite skott av mjölkört eller rallarros.

Jag kommer att skriva utförligare om vad man kan göra med dessa dyrgripar och olika recept och egenskaper, bara jag hinner ifatt mig själv. Känns ibland som om jag slungas runt och framåt i en hiskelig fart, utan att min fötter hinner rota sig. Just nu har jag dåligt samvete över att en del av alla de föreningar och frivillighetsarbeten som jag är mer eller mindre aktiv i har fått stiga åt sidan, medan jag fixar med naturens skafferi - både för kurserna och för mitt eget förråd. Men attans vad kul att syssla med förrådsfyllning!

Mentalt lever jag i april ännu och kan inte fatta att vi strax går in i juni! Så här har det varit hela året. Jag är hela tiden lite efter, lite sen. Haha, story of my life

Hälsningar från hon som föddes med en senhetsgen och färdigt med ett alltid-i-sista-minuten-flås.

Kommentarer

Pernilla sa…
gissa du va ut på samlaräventyr igår då vi mött de :) harmar så sjuttsingen att jag int kan kom på kursen medde. jag vill å ha granskottssirap ti lägg på plättan :)
Njaa joo, jag var nog en sväng till museet också med lite grejer och plockas och sånt. Men sen for jag nog ut i skogen och på ängen! Hihi, vi får ta en motionsrunda med tygkassarna med nångång. Eller så får du komma nästa år om det blir kurs på nytt. ;)
Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. Hans e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.
1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindnings Spells
6) Breakup Spells
7) Bannlys en tidigare älskare.
8.) Du vill främjas på kontoret
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com