Höst på burk och rötter i jorden


Tänk om man kunde lägga höstdoften på burk! Just nu doftar det helt underbart i skog och mark. Den där fuktiga, friska, jordiga doften - jag kan inte få nog av den! Idag har jag söndagspromenerat i maklig takt. Det kändes så rätt. Så hemma. Jag plockade även rätt så många liter lingon. Av lingonen ska jag testa en ny grej. Ni får se senare. *cliffhanger*

Andra bra grejer i helgen har varit en långsam lördagsfrukost med kaffe och bananplättar, en reikibehandling som lämnade mig så sjukt avslappnad och senare på kvällen häng, bastu och grillning med kompisarna och det skojiga (men hemska) spelet Cards against humanity. Där varsågoda, en kort inblick i min helg.

På internet, eller närmare sagt på Facebook är det så mycket gnäll, dålig stämning och elände att jag bara vill ge upp. Känner att jag vill sjunka ihop i en hög och bara gråta lite när jag tänker på hur mycket negativitet och dumhet som existerar. Så jag tänker försöka stänga in mig i en liten positiv, ljus bubbla för en stund. Jag kan inte vara där för evigt, men en liten stund kan jag väl vila där. 


Jag skulle vilja sticka mina röttter djupt ner i marken, rota mig djupt och bli en del av moder jord. Eller det är vi ju alla redan på sätt och vis, men jag menar, jag vet inte, jag skulle vilja hitta en ännu starkare koppling till jorden. Lite så där sammankopplade som indianerna verkar vara. 

Kommentarer

Så länge du fortsätter att släppa ut positiv energi till omvärlden ur din bubbla så blir nog världen en lite bättre plats :)
Mm, tror du har rätt Sofie. :)