Den danske TV-bonden kommer till Österbotten

Passa på gott folk att boka din biljett till den danske TV-bonden Frank Erichsen föreläsning! Han kommer till Österbotten i mitten av september och berättar om sin syn och praktiska erfarenhet av självhushållning. En karismatisk man som säkerligen får oss alla att kasta keyboarden i hörnet, stövlarana på fötterna och springa ut på åker med spaden i hand. Hehe. Typ nästan, i alla fall.

Föreläsningen "Tvättäkta lantliv" hålls på skandinaviska på Ritz i Vasa 15.9 kl. 18-19.30 i samarbete med Arbis Vasa. Biljetter är endast 15 €! Biljetter kan bokas via Arbis hemsida. Samtidigt kommer även Maria Österåker, ni vet hon som Lever mer på mindre, att berätta om hennes nyutsläppta bok "Självhushållning i praktiken". Vår lokala självhushållningsguru!

Vilken grej alltså! Jag är supertaggad! Tja, det märker ni säkert på den osedvanliga mängden utropstecken. Sen har Slow Food Ostrobothnia, som alltså är den som bjudit hit honom och organiserar programmet tillsammans med Ekotanterna i Älvbyarna också hittat på massor med annat skojigt för honom att göra under sina två dagar här. Förhoppningsvis kommer han att sprida massvis med inspiration runt om i Österbotten. Det blir skolbesök till både lågstadier och blivande bönder, mediaträffar och en VIP-kväll för extra--extra-intresserade. Mer om VIP-paketet senare.

Tjohoo!


Kommentarer