Leva upp i ett osammanhang

Ni vet hur man ibland kan leva på smörgåsar och sallader i två veckor och sedan plötsligt få ett ryck och baka fröknäckebröd, raw food morotspaj, maskros-ruocolapesto, vildörtssmoothie med harsyra, blåbärsblad och nässlor, göra leverlåda från grunden och maskroskapris á la Martha och sen lite yoga på det plötsligt i ett huj? Ni vet, visst? Nähä. Nåmen, det var typ det som hände i förra veckan och helgen.

Det är NU före midsommaren som löven ska plockas och tas tillvara. Det är nu som jag tydligen fick en efterlängtad energi- och motivationsboost. Bara tiden skulle räcka till och det skulle sluta småregna jämt. Tänk om man kunde få plocka och fixa med sånt här på heltid.

Förresten, på tal om energiboost, av ett sammanträffande stötte jag ihop med min Reiki-master på byns loppishelg och jag blev inbjuden till att agera "försökskanin" till en ny elev. Jag fick en låååång reikibehandling och sen fick jag även ge en behandling tillbaka. Nu ska jag minsann komma igång med reikin igen! Jag tappade lite bort det sen jag kom hem från min resa. Likadant med visualisering och law-of-attraction. Yes, yes, yes!

Jaha, här fick ni en liten inblick i ett osammanhängande virrvarr av energispruttar. Jag ska det ena och det andra. Kanske inte allt blir av just nu på direkten, men nåt verkar jag ju i alla fall ta mig för!


Lördagsmorgon paj med svart, svart, svart ekokaffe.

Comments

Pernilla said…
njae, int rikktigt den där energy boosten men liknande ryck bruk nog komma hit ti andra änden av byn oxå :)

jag har undrat över allt den där raw food maskros pesto å sånt. om det är nåt för oss allergiker. funderar starkt på schampot men tänk om vi nyser oss fördärvade då där I duschen??

kanske vi ses ikväll vid stranden?
Maggie said…
Mm, konstigt hur man får sådana ryck ibland att man bara måste göra allt genast på direkten. :)

Hmm, jag vet inte med tex. björkpollenallergiker. Att dricka björksav funkar ju för en del att lindra allergisymptom eftersom man vänjer kroppen med björken (även om det inte är pollen som man dricker). Det kan ju nog vara att man skulle må lite dåligt medan man plockar löven eftersom man då måste gå och tafsa på björken, men det beror säkert på hur känslig man är också. Maskrosor kan man väl ändå inte vara allergisk för!? :) Skölj bara ogräset före så att pollen och sånt sköljs bort.

Jaa, jag var på väg, men så började jag pyssla med hembygdsmuseets grejer och papper och fastnade där :P Hoppas städningen och båtbesiktande gått bra!