Hemma hos mig

Det kommer knappast att bli så mycket bloggande för min del under de kommande dagarna. Imorgon är det vernissagedag på arbetet så arbetsdagen kommer att gå in till sena kvällen och i helgen åker jag ner till Södra Finland och firar kära vänners bröllop. Jag har ett inlägg på kommande om maskroskapris, men tills dess tänkte jag istället bjuda på en inblick i min blogghörna och mitt hem.

Där i den till synes vita soffan skrivs 95 % av mina blogginlägg. Fotona är tagna med mobilen en ovanligt städig lördag för några veckor sedan. Kontrasten till dagsläget med bokhögar, papper, mappar, dammtussar och förirrade smågrejer är ganska stor. Men bloggandet handlar ju om glansbilder, inte sant? Mina glansbilder må vara lite suddiga i kanterna, men det är så jag trivs bäst.

Älskar zebror! Skolplansch från Björkö.
Skärm, större fulskärm och konst. Kvinnan i dublett är en konstgrafik av konstnären Janika Herlevi.
Elefanter, fjärilar och smycken på fat. De grönbruna skålarna är från Thailand. Milde tid så jag fick leta genom hela Bagkok för att hitta skålarna som jag sett i var och vartannat stånd ute i öriket. 
Ljusbollar från Bangkok. Myspys. 


Kommentarer

Linnéa sa…
Tjänare bloggarkompis, remember me? Gillar grafikkonsten på din vägg. Trevlig midsommar.
Hej! Javisst vad kul att "se" dig! :D Trevlig midsommar ditåt också! (Jag kommer faktiskt att fördriva midsommaren på den Borgåländska landsbygden ;))