Tipsrundan

Eftersom jag inte tycks ta mig tiden att producera egen text så slussar jag er vidare in i det great, wide Internet. 
  • jag bloggade HÄR på Slow Food Osterbothnia om var det finns obesprutade jordgubbar i Österbotten. Kommentera gärna om du känner till ytterligare jordgubbsställen!

  • en ny undersökning visar att ekologisk mat innehåller mer nyttigheter och mindre gift än konventionellt odlat, men en professor i näringslära tror ändå inte att ekologiskt är bättre för hälsan. Snälla gå in och kommentera och räta ut missförstånden om ekomat- och odlingar om ni orkar. Många feluppfattningar florerar i kommentarsfältet.

  • "Bored Panda" finns en fotoserie som visar upp folk som ligger i sitt eget skräp. Det är alltså skräp som de producerat under sju dagar. Vissa av dem kände sig tvungna att redigera och ta bort en del av skräpet eftersom det var för obehagligt att verklig se allt skit som vi tror att magiskt försvinner när vi sätter det i en plastpåse och för ut till soptunnan.

  • en artikel på svenska YLE om att män måste våga kalla sig feminister lockade igen till sig alla de som inte vill kalla sig femister, vilket är okej, förutom att de envisas med att högt och argt ropa om att feminister är så högljudda, arga och hatiska mot män. Oh, the irony...

  • HETT TIPS! Det blir loppisrace på natursköna Replot 2.8. Alla är välkomna! Folk tömmer sina uthus, skåp och garderober så det kommer att finnas mycket fint!

Kommentarer