May 16, 2014

Din lunch imorgon


Fixa lunchen imorgon genom att komma till Slow Food Ostrobothnias pop-up restaurang! Vi serverar kl. 11-15 en lokalproducerad säsongsmeny, som betyder fisk//korv-förrättstallrik med rotsakschips, nässelsoppa med lammkött och "Österbottnisk panna cotta" med kalvdans och rabarber till efterrätt. Kom, kom, jag lovar att det blir gott! Endast 3e/rätt och bara 8e för hela menyn!

Jag är taggad! Det finns förstås även en hel del andra restauranger också på G den dagen. Kolla in restaurantday.org för mer info.

2 comments:

Linnéa said...

HERREGUD, vilken proffsig meny. Ni skulle göra succé i nån storstad, så exotiskt (erotiskt skrev jag först, tur att jag märkte).
Kalvdans har jag aldrig ätit men bara namnet är ju så vackert. Blev nog bjuden på det som barn men våga inte då, silly me.

Maggie said...

Hihi, erotisk menyn kanske nån annan får fixa. Typ pop-up restaurang på en bursleskklubb? Ja faktiskt, kalvdans låter ju faktiskt riktigt vackert. Men jag hann aldrig smaka på den igår.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...