Bomben! Nyheten! Drömmen!

Nu är när inte oklart längre*, så jag kan berätta. Jag har tagit tjänsteledigt från jobbet.

För att resa runt i Asien i ett halvt år!

HURRAA!!!

Det kommer att blir magnifikt! Mästerligt! Underbart! Alla superlativ jag bara kan komma på! Tanken är att jag åker iväg i höst och missar den gråaste, kallaste och tristaste perioden i Finland (snyft för skidsäsongen förstås, men jag tror vita palmstränder kompenserar för vita snödrivor) och kommer tillbaka när våren åter börjar nalkas. Att resa i Asien är nåt som jag länge drömt om och nu tidigt i våras tog jag mig äntligen mod till att fråga om ledigt och mod att verkligen bege mig av. Och ni som har hängt här en tid har väl anat rastlösheten i mig.
Hurraaaa för friheten, äventyret och livet!

*Eller heeelt 100% klart är det inte riktigt än, för vi måste ännu hitta en vikarie åt mig. Men det borde ordna sig.

Kommentarer

Wow! Så himla coolt! Stort lycka till och jag är så glad för din skull. Det låter verkligen jättehäftigt.
Christina sa…
Vad häftigt! :)
Underbart. Super häftigt... va coolt! Det är såna saker man ska göra medans man kan... och vill. =) Låter som ett riktigt äventyr!
Linda: Tack snälla du :)
Christina: :D
Sabine: jaa, det känns nästan som om det är nu eller aldrig (fast det stämmer ju inte riktigt, man kan ju nog göra det mesta oavsett ålder ect)
Linnéa sa…
Vilken bomb du släppte. Ho-ho, vilket äventyr. Vilken lyckans ost du är. Vad jag är glad för din skull.
Linnea: Tack! :) Jo, det kändes nog som en bomb att först ens börja prata om att jag vill/drömmer om att åka och sen faktiskt sätt i ord att nu är jag på väg, på riktigt.
oj shit, vad spännande det låter! :D
Nanó sa…
ååååh underbart!!!! Jättebra beslut, det kommer göra dig gott! Östra eller västra Asien? Ifall du bestämmer dig för att åka till Kina också så ger jag jättegärna praktiska tips och råd! Go for it!
Ritstiftet Mikaela: Jepps :D *darrar lite*

Nanó: JA, har så tänkt skriva en rad åt dig och fråga, fråga, fråga. Tänkte börja i Kina vid muren vid Beijingtrakten och sen söderut längs med kusten till mitten av landet, sen gärna tåg till Tibet om det lyckas eller först en sväng ner till södra delarna av Kina (där du va, eller hur?). Beroende på lite hur det allt utvecklar sig så via Nepal till bla Thailand, Vietnam, Burma ect... nå ja kan pm dig istället ;)
Heidi sa…
NEJ VA ROLIGT!! Åååh, det vill jag också! :D Supermodigt av dig!