Mar 27, 2014

Vårlyster

Aaaah, dessa ljuvliga vårdagar! Solen som skiner! Solen som värmer! Solen som går så vackert ner om kvällen! För att inte tala om stjärnhimlen! Helt underbart stjärnklart! Jag bara står där och stirrar upp mot himlen ibland! Nu ska jag sluta avsluta varenda mening med utropstecken!

Mycket på gång nu. Vi planerar att delta i Restaurangdagen 17.5 med Slow Food Ostrobothnia och samtidigt avlöser 30-års kalasen varandra, det är galet mycket på jobbet stundvis och livet det går vidare. Livet, livet, livet. Skönt med livet. Det är stundvis svårt och gör ont, men jestas så fint det ändå ofta är. Mer om det senare.

Förresten, om DU är intresserad av att leka krögare en dag så är du mer än välkommen att komma med Slow Foodarna på restaurangdagen. Jag ska inte avslöja den planerade menyn riktigt ännu, för allt är inte spikat riktigt än, men hjälpande händer och idéer är alltid välkomna. Vi kommer att husera nånstans i Vasa eller Vasas omnejd. Jeee, alla med! Kom i alla fall och smaka på vår närproducerade meny.

Jag satt ute och drack kaffe och lyssnade på fåglarna, snusade på vårluften och tittade på solnedgången idag. Försökte fånga katten Chirano på bild, men lyckades si så där. Bis morgen!

4 comments:

Mia said...

visst är det fint! vi borde fira med lite conviviality ute i det fria!

Maggie said...

Absolut Mia!

Linda i Berlin said...

Ja, men visst är himlen fantastiskt nu. Och stjärnorna. Jag brukar alltid stå och titta upp när jag vädrat sovrummet på kvällarna.

Tips: Nästa vecka ska det vara månförmörkelse och då ska visst månen vara helt röd. Måste jag komma ihåg att kolla in.

Maggie said...

Oh COOL! Ska försöka minnas att kolla in månförmörkelsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...