Rewild your life


Daniel Vitalis är ett av de stora namnen inom hälsorörelsen. Han talar för hur vi alla egentligen djupt inom oss vet hur vi ska leva i balans, men desto "tamare" vi blir ju svårare har vi att anpassa oss till samhället. I ett försök att återkoppla människan till naturen, till ett mer balanserat liv, till kroppen, till en mer självförsörjande livsstil, till våra instinkter och till en känsla av kontroll över våra egna liv har han kört igång en utmaning eller kampanj som handlar om att "rewild yourself".

Det handlar om att varje dag tillbringa minst 30 minuter ute i naturen - skogen, en park, bakgården, var som helst där det finns öppen himmel och helst ens lite natur. 

Kampanjen börjar imorgon och håller på fram till september. Så du har många månader på att hänga med i minst 30 dar. Om man missar en dag eller två är det inte så farligt, man bara fortsätter där man lämnade. Ch-ch-check it out here.

Jag vet inte ännu exakt vad det går ut på för de första instruktionerna kommer först imorgon, men jag kan tänka mig att vi börja snällt och ska säkert gå på en promenad eller nåt i skogen. Få se, jag är ju redan utefrälst och älskar att vandra i skogen, längs stränder, vara ute på havet, kolla på stjärnorna och så vidare, men inte är jag ju ute varje dag. Jag tror faktiskt att frisk luft och naturen har en helande och godgörande inverkan både fysiskt och psykiskt.

Så hitta ditt inre skogstroll nu och häng med!

Kommentarer

Vilken grej! Jag ska se till att försöka vara mer utomhus nu när det ändå har blivit bättre årstid.
Heh, det har varit så totalt för mycket på jobbet och fritiden, så jag har inte alls hunnit med, men ska hoppa på tåget ännu i nåt skede. Skönt med bättre väder och ni har det säkert ganska varmt och bra där i Berlin nu redan. Du hade ju handlat sommarklänning redan ;)
Ja, det är superhärligt just idag, men i veckan har det varit snålblåst och regnigt.

Sommarklänning ja :) Snart kan jag använda den.