Långsam yogamorgon

Nå, lite svor jag nog imorse när klockan ringde 6:05. Tanken var att yoga och sedan äta en långsam, god frukost och komma iväg till jobbet i tid. De senaste dagarna har jag nämligen kommit iväg mig först till kl. 9 på jobb, vanligtvis är jag där lite över 8. Jag visste att jag borde stiga upp om jag ska hinna med ett helt yogapass, men den varma sängen vann över yogamattan de följande 35 minuterna efter att klockan ringt. Jag hann ändå med ett yogapass med bara de stående asanas.

Och mai gad vilket flow! Jag skulle bara ha viljat fortsätta och fortsätta och sen ännu meditera. Ååh, jag älskar yoga! Tyvärr tar det lite ont i handleden ännu. Jag försöker vara extra uppmärksam på hur jag placerar händerna och vikten, men det är svårt. Efter varje flow-yoga så tänker jag alltid att nu, NU ska jag nog börja yoga oftare, minst tre gånger i veckan! Hah!

Det blev faktiskt också en långsam, god frukost trots att jag egentligen inte hade tid. Jag blev förstås därför också lite försenad till ett morgonmöte, men det visade sig att alla andra också var försenade och långsamma just idag. Vilken skön synkronisering av långsamhet.

Take it easy my peeps!


 PS. Något orelaterat, men i den här roliga reklamvideon kände jag lite igen mig "...and all you've been doing is yoga".

)

Kommentarer

Oj,det är inte ofta du är uppe före mig på morgonen ;)
Linnéa sa…
Vad jag blir inspirerad att börja yoga igen. Du är inte den enda som lovprisar yoga och jag vet ju att jag gillar det. Skönt med synkronisering av långsamhet, mer sånt åt folket i vardagen.
Trevlig helg.
Ja, yoga gör gott. :) Hoppas du hade en trevlig helg (jag var tydligen lite långsam att svara)
Vad härligt med en yogamorgon även om den inte blev så lång som du ville. Visst är det härligt när en gör nåt sånt och när en efteråt känner det där flowet, energin eller vad som att jäklar vad skönt. Jag älskar det och det får mig att vilja göra sånt oftare.

Cool reklam! Follow the Frog!
Linda: Yes ma'am, flow rules! :)