Feb 14, 2014

Kommer ni ihåg det här?


Kommer ni ihåg när det ännu var vinter istället för slask och bara vägar?
*längtansfull suck*
Oh, wait a minute... det är i mitten av februari, så här borde det ju se ut!
Hälsningar,
Arga Väderleksbloggen (som vill ut och skida)

God fredag gott folk!

5 comments:

Sofie Lindvik said...

Och jag njuter av att kölden försvann :) Vårkänslor! ;)

(Fast jag som hade tänkt anta utmaningen att lära mig njutningen av att skida i vinter...blev inte så mycket av med den saken )

Waenthoronien said...

Jag håller med Arga Väderleksbloggen! Jag vill också ut och skida! Här i Åbo har det inte ens funnits tillräckligt med natursnö överhuvudtaget för att något annat än ett 2,5 km långt spår med konstsnö ska ha fixats, men även det har väl smultit bort vid det här laget...

Och faktum är att jag fryser mycket mer i 0 grader och jättefuktig luft än vad jag gör i -15. Det är mycket lättare att klä på sig i -15 än i 0, och luften är mycket mer uppiggande.

Maggie said...

Sofie: haha, joo jag tänkte på dig att du nog säkert bara är nöjd över temperaturen :)

Waenthoronien: Usch, det låter nästan som om noveber skulle ha kommit tillbaka till Åbo. Ja precis, den där härliga krispiga kalla luften är underbar!

Linda i Berlin said...

Jag förstår dig. Det ska vara så som dina bilder i februari. Inget snack om saken.

När jag var uppe och hälsade på mamma för någon vecka sedan så var det minus 28 första dagen för att sedan öka till plus 1 den sista dagen. Helt galet. Vädergudarna måste vara tokiga. Vad vill de säga oss? Är det så här det ska vara från och med nu? FY!

Maggie said...

Linda: Oj vilken galen temperaturväxling! Man blir ju lite förvirrad. Vi måste offra.. eh, rent källvatten och mjuka minkpälsar (?) för att blidka vädergudarna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...