Stjärnhimmelen

Igårnatt var jag ute och beundrade stjärnhimlen och fotograferade. Egentligen skulle jag ha viljat ha bilder på stjärnorna, men månljuset var allt för starkt för att få några vettiga bilder. Även dessa blev suddiga, bland annat på grund av högt ISO-värde och brist på fjärrutlösare, men åh vad fint det var. Så stilla och tyst. Bara snön som knarrade under mina fötter och kameran som surrade. Älskar dessa klara januarinätter! Mina fingrar höll dock på att ramla av på grund av kylan i och med att jag måste ta bort handskarna emellanåt för att justera inställningarna.
Kommentarer

marica sa…
naturen har varit extremt vacker de senaste dagarna, så fin.
Ennet sa…
Jättefina bilder! Dom är nästan som tavlor!
Marica: verkligen. Dina b&w bilder fångar det så fint.

Linda: indeedio, det är vackert nu.

Ennet: Åh, tack!
Linnéa sa…
Hej, länge sedan sist. Har försökt kommentera men jag har nånting på min dator som inte är som det skall. Hmmm, lite diffust det där.
Härliga foton du tagit, ser just sådär iskallt ut som jag antar att det var.
Vackert.
Hej Linnea! Längesen, jag såg att du hade en sporadisk paus själv. Bläh, även jag har problem att kommentera på blogspot, pga att mina dator inte riktigt är uppdaterad. Roligt att höra från dig igen! Ja, det var svinkallt!
Åh så vackert! Jag ska också ge mig ut mitt i natten och titta på stjärnorna och förhoppningsvis norrsken om en vecka :)