Yin och yang

Det påstås ju att man ska ha balans i livet, ljus och mörker, positivt och negativt, lycka och olycka. Skuggan kan inte existera utan ljuset. Nå, här har ni lite balans:
  • Jag har köpt riktig konst! Äntligen! Jag har länge tänkt påbörja en konstsamling och nu är de första (österbottniska) verken köpta. När jag fick min magistersexamen 2010 och när jag nyss fyllde 30 så fick jag pengar i present för just sådana här ändamål. Inga fler billiga tusenfaltskopior från Ikea. Som förvisso kan vara riktigt snygga!
  • ...men jag har tappat bort mina bankkoder så jag kommer inte åt att flytta över pengar till mitt bankkort så att jag faktiskt kunde betala för det andra konstverket som jag reserverat på konst- och konsthantverksbutiken Pop Up Vaasa. Doh!
  • Det har snöat lite grann. Jippii!
  • ...men det är ändå inte tillräckligt ljust. Lamporna har fått brinna hela dagen.
  • Jag har inhandlat de flesta julklapparna. De allra, allra flesta är lokalt producerade. Häng gärna på Karkkis julutmaning som handlar om att konsumera lokalt denna jul!
  • ...eller så har jag köpt en hel del nya awesome grejer till mig själv. Passar presenterna som jag tänkt eller borde jag hitta nåt ännu bättre? Eller vill jag själv väldigt gärna ha prylarna??
Så, en lat söndag som denna mustar min hjärna eller mitt hjärta inte till mer intelligenta inlägg än detta. Håll tummarna för mer action i veckan istället!

Detta sympatiska lerhuvud och samtidigt lykta köpte jag igår. Sonja Backlunds design.
Sen har jag också ett tryck av Janika Herlevi reserverat. I nåt skede vill jag ha en kaninskupltur av Paula Blåfield och en österbottniskt vy av Peter Borotinskij.
 

Kommentarer

Vilket coolt lerhuvud, speciellt när det är en lykta samtidigt.

Hoppas att du hittar dina bankkoder så att du kan köpa mer konst :)
Ja, jag gillade den praktiska aspekten av konstverket. Eller eh, hur praktiskt är nu sen en lykta, men tja, användbar :P Fixade nya bankkoder från baken.. ;)
Hanna sa…
Gäller det österbottnisk konst så önskar jag mig en Juha Tammenpää tavla! Gillar väldigt mycket!
*googlar Juha Tammenpää* Niice, very nice. Väldigt Hanna också.