Nov 11, 2013

Yoga- och meditationutmaning

Jag funderar på att köra en yogautmaning igen. En vecka eller två skulle kanske vara passligt. Petra på Inner Strength tänker nämligen köra en yoga streak fram till jul. Riktigt så länge tror jag inte att jag pallar, men om jag börjar med en vecka. Jag tänker inte yoga 90 minuter ashtanga varje dag, men t.ex. solhälsningen 8-10 gånger på morgonen såsom idag, lugnare yoga en dag och minst en gång i veckan ashtanga. Hakar ni på? Ja!

Yoga och meditation går ju hand i hand, så vilken tur att man nu, helt gratis, kan prenumerera på Oprahs och Deepaks 21-dagars meditation! Du registerar dig här.

Jag tyckte att den första meditationsdelen var ganska utmanande. Mina tankar flamsade hit och dit och dessutom var jag så trött att jag nästan dåsade bort emellanåt. Men man kanske inte borde sitta på soffan invirad i en skön och varm filt när man gör det här. Men jag var så fruuusen idag när jag kom hem.

Passa i så fall på att skriva i journalen nere till höger på Oprahs sida om du går med i meditationsutmaningen. Det är bra att skriva ner och formulera sina tankar. Det behöver inte vara så komplicerat. Några rader bara.

2 comments:

Sofie said...

Jag skulle nog behöva inkludera mer yoga i min vardag så kanske jag ska anta utmaningen :) Åtminstone det här med att börja dagen med några solhälsningar tror jag skulle vara väldigt "uppfriskande". Eller börja dagen med Deepaks meditation. ( Jag registrerade mig direkt nu :) ) ett jättebra sätt att få in meditationen i vardagsrutinen! Tusen tack för tipset!

Ha en bra dag! Namaste... ;)

Maggie said...

Jaa, jag tänkte att Deepaks meditations skulle vara häftigt att prova. Man tänker och tänker att man nog "ska" meditera oftare, men det blir ju inte av.
Namaste :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...