Teaser och ett återseende

Jag har flera saker jag skulle vilja formulera några meningar om. För det första väckte gårdagens föreläsning en del tankar - alla var inte nya, men ändå tankar som jag skulle vilja dela med mig av. Jag skulle även vilja berätta om en lite häftig upplevelse på qigongen/tai chin som relaterar till reikibehandlingen. Och så har jag inlägg på kommande om både rölleka och hur man känner igen sprängticka.

Men det där får vänta, för jag är inte förmögen att formulera ord och långa sammanhängande meningar idag.

Det är nu cirka två månader sen min tidigare sambo reste iväg för att segla bortom telefonkontakt. Igår hörde vi av honom för första gången på länge. En meddelande i telefonen, en bild på Facebook och ett mail i inkorgen. Han har ju nog funnits i mina tankar, men ändå varit så långt borta att, att, ja, jag vet inte. Skönt att höra ett livstecken i varje fall. Samtidigt känns det konstigt att han kanske snart är tillbaka igen. Inte tillbaka med mig förstås, men här i närheten. Konstigt är inte dåligt, men, tja, annorlunda än det är nu.

Kommentarer

Lotta sa…
Jag kan bara relatera till mig själv, men jag vet att jag skulle bli vansinnig om jag blev kvar på ett ställe som påminde mig om min gamla kärlek, även om personen ifråga seglade bort utom telefonkontakt emellanåt... känner verkligen med dig i den situation du är i.
Mm, låter som ditt beslut :) men platsen är mig kär trots allt. Att lämna allt tar tid och jag är inte speciellt snabb i svängarna när det kommer till förändringar.