Rastlös och ett poänglöst inlägg

Ååååh jag är så sjukt rastlös idag, just nu! Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Ska jag ta fram målargrejerna och klottra lite färger och former på ett papper? Ska jag pyssla lite med smycken? Ska jag börja läsa nån av de där otaliga sjukt intressanta böcker som jag inte ännu har börjat på trots att jag har haft dem i månadsvis och åratal? Ska jag yoga eller gå ut och promenera? (Nej, jag känner mig alldeles för stel i kroppen). Ska jag ringa upp nån och stämma träff eller bara snarvla? Ska jag kolla på en film eller börja sluka nån ny TV-serie? Ska jag dricka en flaska vin? Jag brukar sällan ha tråkigt för det finns alltid nåt man kan pyssla med, men just orkar jag inte ta tag i nåt. Allt känns så meningslöst för det blir ju ändå just söndag och sen måndag igen och sen, sen, sen...

Jag längtar efter (bra) kaos, kreativitet, liv, action, att svepas iväg utan att behöva tänka eller känna nåt annat än nuet. Jag oooorkar inte bara vara. Tänka. ÄH. Kanske det är effekterna av reikin jag känner av? Hittills ikväll har jag hällt upp ett glas vin och sitter och googlar "How to travel in Asia". Få se var den här kvällen slutar. I Bangkok?

Kommentarer

Johanna sa…
Jag är också jätterastlös! Kanske det är månen? Började iaf med lite vin :)
Jaa, jag brukar faktikt "känna" av månen ibland (utan att jag är medveten om att det är fullmåne). Men vin är en bra remedy :)
Heidi sa…
Ett litet förslag till en rastlös hippiesjäl:
http://wwoofinternational.org/

Volontära på en ekofarm någonstans i världen :)
Heidi: Åååh, intressant!