Världens bästa kaffe!

Köp Nordquists mörkrostade ekokaffe om ni vill ha ett extra gott och dessutom miljövänligt kaffe. Åh, aromerna och den svarta, mörka smaken. Ååh! Kaffe är en av de värst besprutade produkterna i världen så man gör en stor skillnad genom en liten handling genom att byta till ekologiskt kaffe. Kaffe är tillsammans med banan, vinddruvor, potatis, mejeriprodukter och kött vardagsvaror som gör sig bäst ekologiskt - både för egen och andras skull.

PS. detta är tyvärr inte ett sponsorerat inlägg. Bara ett tips.

Kommentarer

Christina sa…
Tack för tipset..
Linnéa sa…
Jag skall börja köpa ekologiskt kaffe nu. Arvid Nordqvist kaffe brukar vi ha och instämmer att mörkrostat är gott.
Christina: varsågod.
Linnea: mörkt är gott.
Vi köper alltid ekologiskt kaffe, men Arvid Nordqvist finns ju inte här så jag testar lite olika sorter.

Förutom att vi ofta handlar ekologiska produkter så vägrar jag köpa annat än ekologiska morötter. Morötter är nämligen en av de grönsak som bäst suger åt sig av gifter i jorden. Så om man äter oekologiska äter man samtidigt väldigt mycket gifter. Och ekologiska kan man ju bara skölja av och äta med skal också. Bättre med nyttigheter då. Win win.
Linda: Har du hittat nåt bra tyskt ekokaffe? Bra poäng angående morötterna. Dessutom är det ju så gott med det där tunna skalet. Eller så inbillar jag mig bara när jag vet att det är hälsosamt ;)
Ja, det finns ett på en affär som heter Aldi. Det smakade dock lite konstigt senast jag köpte det så nu är jag på jakt igen. Sen hittade jag ett för ett tag sedan också, men det kostar 7 eller 8 Euro och det är lite för dyrt tycker jag.
Ai caramba 8e för ett paket är ganska smaskigt. Men kanke man inte behöver dricka varje dag då.