Pizza på knäckebröd och sånt som 30-åringar går igång på

Bilden är från mitt Istagramkonto. Jag heter MaggieBoh. Följ mig!
Äntligen! Ljusmys, mys, mys, levande ljus, stämningsfullt sken, myspys, höst! Varför har jag inte fattat att tutta på tidigare? Tänk, sånt här går en trettioåring igång på. Förresten, pyjamasen åkte på redan halv åtta ikväll. Paaarty people in the house!

Ikväll gjorde jag pizza på Leksands knäckebröd som jag fick hemskickat. Det var inte min egen idé, utan Leksands har gjort en inspirationsvideo här hur man kan använda knäckebrödet som pizzabotten. Ganska bra tänkt och väldigt lättlagat tycker jag. Eftersom det fortfarande är Köttfri Oktober så gjorde jag min på champignoner, mögelost och lök. Supergott!

Min vana trogen blev den lite bränd, eftersom jag först tyckte den såg för blek och futtig ut så jag satte in den fem minuter till, utan klocka. Sen skulle jag bara kolla "en" sak på internet och så plötsligt fick jag rusa upp och rädda pizzastackaren. Oh well.

Visste ni förresten att ost inte är ett klimatsmart val som ersättning för kött? Ost och skinka ger upphov till ungefär lika stor klimatpåverkan. Dock har nötkött cirka tre gånger större klimatpåverkan än griskött. Dagens fakta.


Kommentarer

Lotta sa…
Härlig snabbmatspizza! Och så ett glas rött ekovin på det... mums! Heaven för oss 30-åringar! :D
Det blev öl för min del. :)