Hemligheten till rikedom

Nu ska jag bli riiik! Rent av miljonär! Jag har nämligt hyrt ett bord på loppiset Fyndis i Smedsby. Bord nummer 58. Gå dit. Köp bort!

Jag har kläder kvar från gymnasietiden som bara hängt kvar av sentimentala skäl. Vissa plagg väckte fortfarande nog nåt i mig, vilket ledde till att dom fick ett lite högre pris än de andra plagget. Kanske jag undermedvetet försöker hålla kvar dem. Hehe. De flesta plaggen ligger mellan 0,5-3€ så jag tror nog jag måste hitta på nåt bra sidospår ännu för att nå den där miljonen. Gatumusikant? Katthemstant? Resa-runt-i-världen-bloggare??

Kommentarer

man kan nog komma ganska långt på väg med att sälja på loppis! tjänade en ganska stor slant i somras när jag rensade bort, trots att jag hade väldigt låga priser. många bäckar små...
Tjoohoo! Vi hoppas på det då! Jag har dessutom börjat se på mitt hem med helt andra ögon nu... "behöööver jag verkligen det där...?"
De där utrensningarna kan vara så sköna. Bra att du redan bokat bord för att sälja av allt. Annars blir det lätt så att allt ligger kvar hemma och utrensningen var helt ogjord. Så är det för mig ibland.

Hoppas på att du får din miljon, även om jag också tror att det kan bli lite svårt just på en loppis. Men min morfar sa alltid när han hittade en peng på gatan: Början till en miljon!
Anonym sa…
Hoppas du får mycket sålt. :) Å visst är det skönt när man inser att man kanske inte behöver alla de där sakerna man sparat på. :)
Linda: kassarna har skräpat i knutarna allt för länge. Nu ska jag kolla om jag hittar ännu mer stuff här hemmma! Hihi, klok morfar.

Christina: jaa, visst är det skönt + att man får en massa extra rum i garberoben.
Heidi sa…
Haha, jag har också loppisbord i smedsby, men i Retro Bazar! :)
Lotta sa…
Utrensning är ett bra sätt att handskas med den nya utveckling du går igenom. Duktig flicka! =)
Heidi: nå då konkurrerar vi inte i alla fall, hehe.

Lotta: jaa, det hade ja ginte tänkt på, men absolut!