Att utmana sig själv

Efter oförskämt lite sömn sitter jag nu och förbereder en guidning och föreläsningskväll som ska gå av stapel imorgon. Främst på finska. Huuga. Jag vet att det är bra att utmana sig själv och göra saker som är skrämmande. Och egentligen tycker jag också om det. Egentligen. Ändå sitter jag här just nu och förbannar mig själv lite grann över att jag kläckte denna idé. Men vetjahe blir bra. Knappast blir allt helt begripligt, men tillräckligt i alla fall, tippar jag.

Egeeentligen skulle jag bara titta in här och säga att jag gjort en gallupundersökning här till höger om ämnen som ni kan tänka er vara intresserade av att läsa om. Klicka, klicka, klicka! Helt av intresse bara, för jag kommer ju inte att ändra mig ett dugg, höhöhö. Ellerhurvardetnuigenmedkonstruktivkritik?

Kommentarer

Linnéa sa…
Lycka till. Ifall du är välföreberedd så brukar det nog gå bra.
Själv pratar jag finska (läs rotvälska) varje dag och jag gillar det. Vill ju kunna finska ordentligt och inte vara sådan hurri.:) fast det vill jag ju också vara för det är ju det jag är.
Linnea: Tack! Mjo, nja, lite mer förberedd kunde jag ha varit, men så är det väl alltid. Jaa huhhu du är nog bra som vågar kasta dig in i sådanadär äventyr! :D