Påminnelse om bloggträff

Hejsan hej! Jag ville bara påminna att det blir bloggträff i Vasa nu på lördagen 7.9 kl. 19 på 1r+k. Tjohooo! Vi har ett bord reserverat för cirka 10 pers. Sprid ordet och meddela gärna här under om ni är påväg så vet jag om jag ska ändra bokningen. Jag kommer i vilket fall som helst att gå och det vore uuunderbart med sällskap! Jag lovar dessutom en liten överraskning till er... tihi.

Just den här helgen ordnas nåt som heter Ikkuna-festival i Vasa centrum, vilket är en sorts nyinstiftad restaurangfestival. Det betyder att det är främst två olika menyer som man har att välja mellan: en för 25€ och en för 12€. Jag kan tänka mig att man får specialkomponera om man säger att man är hemskt allergisk. Ett tiotal restauranger är med, bl.a. Amarillo, Il Banco, 1r+k, Fondis, Rosso, Fransmanni, Kaffehuset August, Ernst, Kantarellis m.fl..

1 rum+ kök består menyn för 25 € består av:
  • förrätt: gravad lax med fänkålssallad och ärtpuré eller svartrotssoppa med stekt kronärtskocka och parmaskinka.
  • varmrätt: mörkokt kyyttökalv från Perälä gård med vitlökspuré och rostade rotsaker eller färsk tagliatelle med smörstekta kantareller och parmesanost. 
  • efterrätt: krusbärsbakelse, mjölkchokladmousse och rostad mandel.
...och menyn för 12€ består av:
  • sikrom med smetana, scharlottenlök och smörstekt dillbrioche. 

Kommentarer

Christina sa…
Vad roligt. Jag är nog på väg en stund i varjefall.. :)
Hanna sa…
Jag försöker komma! Organiserar med maken så att han underhåller sig i stan med Greta medan jag är ute.
Unknown sa…
*gråter* alltså jag tror att det är ganska omöjligt för mig att komma :( framför min önskan om att nästa bloggträff hålls dagtid så att längre ifrån har bättre möjlighet ;)
jag är på väg, om inget oväntat inträffar!
Christina: Vad kul! Dig kan man lita på :)

Hanna: Härligt! Kanske man t.o.m. hinner få en skymt av Greta sen :)

Sandra: Äsch! :( Jaa-a, mer variation skulle vara bra. En dagspicknick på sommaren skulle ha varit kul, men när alla har så mycket annat på sommaren.

Mikaela: Superduper!
Linn sa…
Åh, låter jättetrevligt med helgens bloggträff! Ni ska ha det så trevligt!...mitt egentliga ärende hit var att jag tänkte säga att jag bestämt mig för att börja blogga igen, på ny adress. Återkommer då jag kommit igång, och bestämt mig för ett passande bloggnamn :)Ska helt radera den andra bloggen.
Vad roligt Linn! Meddela adressen sen.

Troligtvis kommer även Sofie, Charlotta och Marina. Det blir skoj!
Daniela sa…
Äsch! Kan nog inte komma. Hittar ingen att byta skift med. Men ordnas det en ny träff snart så kommer jag. Kanske en brunch eller lunch skulle vara ett alternativ då (för dem som drar igång det hela)? :)
Daniela: nämen äsch! Jaa, brunch låter som en bra idé.
okej, nu skäms jag lite, men jag har varit lite tidsoptimist och har nu så sjukt mycket att hinna fixa innan jag åker ner till sydvästligare delarna av landet imorgon bitti att jag måste hoppa över bloggträffen. ber jättemycket om ursäkt och önskar er en riktigt trevlig kväll! (ja, och håller tummarna för att du ser det här så ni inte väntar i onödan...) ha det bra!
Nämen äsch Mikaela! I egenskap av tidsoptimist förstår jag dock precis hur du hamnat i den situationen. ;) Hoppas vi lyckas bättre än annan gång!