Gårdsloppiset med klen försäljning

Ställningen med mina och Lottas kläder.
Nåja sådär, då har jag varit på gårdsloppis deluxe. Det var en flopp klädvis och jag sålde inte ett endaste ett plagg. Antingen är mina kläder alldeles för fula eller så var det fel målgrupp på besökarna. Sen tror jag att jag borde ha märkt klädernas pris lite tydligare också. Jag hörde att barnleksaker gick åt som smör i solen. Jag sålde dock en del torkade grejer. Jag hade ju allting packat och klart från gårdagens Älvtorg, så jag tänkte att burkarna och påsarna lika bra kunde få åka med till Smedsby idag.

Jag är lite stolt över att min egenbyggda ställning av pinnar och störar höll ihop och hölls stående under hela loppiset. Det såg lite skakigt ut när jag först riggade upp den. Men för övrigt var den fenomenal och liten att transportera med tanke på hur mycket rum för kläder som den gav. Lotta var smart och föreslog att vi skulle samåka och dessutom var det ju mycket roligare att dela loppisplats också! Så hade man nån att snacka med och nån som hade koll på bordet medan den andra gick en runda och kollade utbudet hos de andra försäljarna. Nu ska jag ta och föra kläderna till ett annat loppis, så man blir av med dem. Eller så får de gå till klädinsamlingen.

PS. Bloggartätt var det ju förstås också på loppiset. Som sig bör när två stora bloggare arrangerar.
PPS. Klädförsäljningen gick nog bättre för Lotta och övriga.

EDIT. Så det inte blir oklart, det var så kul att träffa både bekanta och mer obekanta människor så det gjorde inget fastän jag inte blev loppismiljonär eller att mina skåp inte gapar tomma än.

Kommentarer

Christina sa…
Till stor del var det ju nog mammor som var där och ute efter kläder åt sina barn.
javisst, och det visste jag ju nog på för hand så no worries :)
Linnéa sa…
Vilken fin ställning du har byggt. Fynda du själv nånting då?
Anonym sa…
Hur missade jag dig?! Fast jag gick ju inte riktigt runt heller så mycket, stod mest och sålde. Inredning och vuxenkläder och det gick super! Fast efter en timme gick jag kallt då solen försvann... Men mera sånt här åt folket!
/ Maria
Maria: Jaa, man missade nog lätt varandra. Jag var rätt så stationerad på en plats jag också, gick bara ett varv. Vad roligt att du fick åtgång på grejerna! :)
Vad tråkigt att du inte fick sålt så mycket, men ibland är det ju helt fel målgrupp. Bättre lycka nästa gång!
Tack Linda :) Ja, ibland lyckas man inte, men det var ju kul att gick bra för de flesta försäljarna.