Älvtorget och att somna där man står

Idag har jag varit på Älvtorget i Veikars och sålt nässelfrön, torkade nypon, hallonbladste, torkad rölleka, rödklöver, sprängticka och äppelchips med kanel. Det var jätteroligt att få tala med folk och berätta om vad man kan göra med olika torkade produkter. Tack till Ekotanterna som gav mig möjligheten att komma som försäljare till torget! Jag träffade många intressanta människor och få se, eventuellt leder det till nåt mer. "Spännande projekt" som man brukar prata om i bloggvärlden. Heh.

Tyvärr blev det lite bråttomt med förberedelser på grund av lite annat program. Jag var och kollade på Özz Nujen på Ritz på fredagen och på torsdagen hade vi vårt andra möte om Slow Food Ostrobothnia. Lägg därtill på mycket på jobbet. Det har resulterat i lite, mindre, minst sömn, så tyvärr somnade jag i eftermiddags - först ute i solstolen där jag ätit middag och sen inne på soffan. Nåja, kanske jag hinner ut i solen och skogen en stund imorgon, Men först, gårdsloppis deluxe imrogon!Kommentarer

Christina sa…
Vad kul! :) Tänker nog komma och kika på loppiset idag, sånt kan man ju inte missa. ;)
Hoppas du hittade det du skulle hitta :) mattan fick du ju iaf med dig.
Vad mycket spännande du torkat. Vad gör du med rödklövern?
Jag gör mest te på rödklöver. Så gott tycker jag! Men man kan också blanda i brödbak eller göra hårsköljning av det (bra mot t.ex. mjäll).