Vad jag gör idag

  • tvättar och hänger upp väldoftande lakan ute i solen. Aaaaah, synen av vajande lakan i vinden gör mig zen-aktig och fridfull. Jag måtte ha varit tvätterska eller neatfreak i ett tidigare liv. Jag älskar att hänga upp stora lakan i långa rader.

  • läser ute i solen. Eller försöker i alla fall. Hittills har jag mest suttit och stirrat ut över åker och funderat på livet och hur jag vill att det ska forma sig.

  • ätit chiagröt med bär till "frukost". Ehemm, frukosten intogs efter klockan 12. Räknas det ändå som frukost? Samt har jag intagit svart, svart (eko)kaffe och ätit upp gårdagens chokladmousse.

  • gjort lite mer kombucha. Jag har haft lite paus med det, så hoppas att svampen fortfarande lever och vill samarbeta.

  • marinerat champignoner. Jaa-a, jag som inte tidigare gillat svamp speciellt mycket ska nu testa på att äta egenmarinerade champpisar. Det var under Raw Life festivalen som jag åt så pass goda svampar att jag nu ska ge dem flera chanser att imponera på mig.

  • pajat* och pedagogiskt och lugnt sagt "Nej" till katten Turbo som så gärna, så gärna vill gå ut, men som är försatt i husarrest tills tassen blivit bättre. Den linkar ännu, men stödjer ändå på tassen.

  • funderat lite på allt jag har att blogga om. Jag har tusen och åter tusentals blogginlägg på hälften och tannkar i huvudet som jag vill få till pappers, nej, till internets. Men när man inte kan blogga ute i solen och när internet är så distraherande. Dessutom tar det så tiiiid att överföra bilder och redigera. Stackars, stackars, stackars mig. Krhmm.
Så, vad gör ni idag?

* på rikssvenska klappat eller gosat, inte söndrat, trots att den är lite broooken.

Kommentarer

Christina sa…
Vad jag har gjort idag? Läst litteratur till kommande vecka på skolbänken, tränat och stickat på min tröja.
Tusan vad effektiv du är :) Åh, skolbänken kallar ju igen.