Loppisfynd från igår

I went a little bit crazy yesterday... köpte, köpte, köpte och köpte grejer och kläder. Och jag som bara tänkt inhandla några nya glas och en djup tallrik eller två. Jag åkte en sväng via Västervik där ett gäng grannar hade samlats under ett gigantiskt biltak och ställt ut sina prylar i regnrusket där hittade jag en underbar kanna för, krhmm, förmånliga 24 € samt en söt djup skål och en mjölkkanna med hjärtan på för 3 euro styck.


Icke Arabia, men med stämpel "34" undertill. Vackra former i varje fall.

I kaosloppiset som är Adam & Eva hittade jag ett set med helt underbara glas! Kolla nedan in färgerna, ränderna, fiilisen!
Från vänster: lite 80-tals drinkglas, retrorandiga och rutiga glas i orange, gult och turkost, den blåa koppen (handgjord av en vän!) med små gul-vita Arabiakoppar i är gamla och längst till höger två nya svala, mintgröna muggar.

I ett av mina favoritloppisar, Fyndis i Smedsby, hittade jag Iittala glas i utmärkt skick för hälften av nypriset och i en härlig blåbärsblå färg.
Kläderna kan jag kanske visa en annan gång, men låt mig säga så här, temat med rött, svart och randigt går igen även i gårdagens klädval.

Kommentarer

Christina sa…
Finfina fynd..Å kannan var ju verkligen vacker. :)
Ja, jag har länge dreglat efter en sådan kanna.
Linnéa sa…
Min favorit är blåbärsglasen. Härlig nyans.
Jag är helt begaistrad i glasen också :)