"Hur gick det sen?"

Jamen söta öde vad dålig jag har varit på att faktiskt följa upp och berätta om "hur gick det sen". Urflåt och försäkta, eh, ursäkta och förlåt.
  • JA, jag var äntligen på min första Rekoträff, trots att jag varit med från början som konsumentrepresentat. Jag beställde en ekologisk grönsakskorg varannan vecka (10€/korg), ägg från frigående höns uppfödda på "vanlig husmanskost" (2€/15st) och ett lass ekologiskt svinkött för 75€. I skedet när kontraktet för grisköttet skulle skrivas började jag redan vara mäkta sen till Karin och Blondinbellas föreläsning, så jag vet faktiskt inte riktigt vad eller hur mycket jag har beställt. Ooops. Det klarnar väl senast på leveransdagen. Honung skulle jag ännu vilja ha, men det glömde jag bort att fråga efter...

  • Föreläsningen med Blondinbella och Karin var kul och tänkvärd. Inte så mycket nytt, utan mer pepp och inspiration. Det var fascinerande att höra Isabellas historia. Det finns mycket jag inte kan eller vill göra som hon gör, men milde tid vad modig, driven och stark hon är! Vågar gå sin egen väg. Karin hade många goda tips, men det bästa var nog att man skulle fundera på vilka plagg man känner sig bra, snygg och bekväm i. Det är nämligen de plaggen som det lönar sig att satsa på. Speciellt kul var också att se några bekanta ansikten såsom Hanna, Christina, Maria och Michaela.
  • Jag har ätit raw food sedan början av augusti, allt sedan Raw Life festivalen. Till cirka 95% har jag ätit raw food och det smakar jättebra! Roligt att experimenter och man känner sig så skön i kroppen. Det enda jag saknar är ost. Så då har jag ätit lite ost. Inte konstigare än så. Jag har haft en väldigt kravlös inställning till mitt experiment med raw food.
  • Hur ser högklassig raw food ut? Nå, det kan jag visa upp bara jag publicerar mer bilder från Raw Life festivalen.

  • Ja, och så köpte jag ju de där awesome loppiskläderna i svart, rött och randigt. De ska ännu visas upp. Ekologiskt klädkonsumtion á la Karkki.

Kommentarer

Peppe sa…
off topic. Visst undrade du över ledaren i papper som handlade om döden? Hittar inte den, men kanske den här texten kan ge dig inspiration. Den baserar sig på samma australienska sjuksköterska:

http://www.dn.se/nyheter/varlden/det-angrar-doende-allra-mest/
Linnéa sa…
Maten var ju inte alls dyr fast o andra sidan vet du inte hur mycket du får :)
urflåt och försäkta men är du ett råddjur? hahaha.
Vad roligt att du äter raw food, det kommer att betala sig både nu och senare säger hon som vet det men inte gör det ändo.
Peppe: Ja, jag hittade inte via Brages pressarkiv via nätet iaf. Äh. Tack för länken! Det ger iaf inspiration och undersökningen finns ju iaf där.

Linnea: heh, jaa få se vad man får. Känner mig nog ganska råddig, så ja, jag antar att ja är ett råddjur just nu.