Den tiden på året igen...

...när man tror att det finns 15 dagar i veckan och 746 timmar i dygnet och att man nog hinner gå på matlagningskurs, yoga, bollywooddans, akvarell, fotokurs, tyska, italienska, navigationskurs, ölbryggningskurs, mindfullness, hur-du-reparerar-motorer-kurs, afrodans, stjärntydarkurs och bygg-din-egen-båt-kurs under en och samma termin.

Jag kollade lite igenom Korsholms och Vasas utbud av arbiskurser och hittills vill jag gå på italiensk afton, konversationskurs i tyska, italienska II, foto- och bildbehandlingskurs, Ilas kärringtips och ekostädningskurs, fortsättning på navigation, afrodans eller argentinsk tango eller vilken dans som helst!

Hittills har jag anmält mig till Qigong! Wooohooo! Vad annat orkar och hinner man med? Jag har ju ändå också tänkt yoga varje vecka... Tyvärr glömde jag yogakläderna hemma idag. Det blev lite bråttomt imorse.

Kommentarer

Linnéa sa…
you said it. Grafik, konstskola sysslar jag med i höst.
Linnéa
Hurraa för dig och ditt mod Linnea! :) Det kommer att bli superskoj att se din fövandling till plågad konstnärssjäl i basker. Nej, men nåt ditåt iaf!
Christina sa…
kärringtips och ekostädning var jag på i våras. Kan nog rekommendera den! :)
Christina: jaa jag kan tro det!