Bloggträffen juh!

Tidpunkten för en bloggträff i Vasa verkar bäst passa lördagen 7 september kl. 19. Så boka gärna det datumet. Jag vet att t.ex. kl. 18 också skulle vara ett bra alternativ, speciellt för såna som kommer lite längre ifrån och som måste åka hem lite tidigare också. Som plats föreslår jag Kaffehuset August, Amarillo eller 1r+k. Andra förslag? Annars väljer jag enhälligt och diktatoriskt 1r+k.

Vi är lite under 10 pers som visat intresse för att träffas. Men man får ju gärna sprida ordet vidare! Man kan gå in här på Doodle och klicka i vilka alternativ som passar. Kom ihåg att klicka spara vad du klickat i också.

Kommentarer

Christina sa…
Okej, jag bokar in det.. Röstar också för 1 r+k de andra börjar kännas för välbesökta.
Jag kommer såklart också gärna! :) 7:e borde passa för min del också, så vitt jag vet. Det kan dock hända att jag har glömt någonting viktigt, för har man ingen kalender har man ingen aning om vad som händer. :P

Ryms vi på 1 r+k? Borde vi i så fall förhandsboka så att alla helt säkert ryms att sitta? Sist blev det ju så trångt att vissa var tvungna att sitta vid egna små bord, och det var ju mindre trevligt.
Fritt fram med andra förslag förstås också, men jag tänkte jag slänger fram nåt iaf. Jag ska boka på förhand i vilket fall som helst.

Tidstjuven: Jee vad kul! :D
Mia sa…
Gissade lite att det skulle bli den dagen då jag har annat program. Ha det så skoj!
Nämen äsch Mia. Men vi tar lunch på fredag istället :)
Daniela sa…
Jag ska också försöka komma. Jobbar kväll eg. den 7e men ska se om jag får det bytt.
Daniela: Jaa vad kul! :)