Morgonmeditation

Idag började jag dagen med, surprise surprise, sovmorgon, men också nåt som jag inte gjort på väldigt länge. Jag mediterade. Guidad meditation tycker jag är enklast för då är det mindre risk att tankarna glider iväg alldeles för långt och dessutom behöver man inte koncentrerar sig på vad man ska göra till nästa. Man kan bara glida med och följa rösterna i huvudet.

Jag testade Petras meditation på Inner Strength. Meditationen var endast 15 minuter lång, så riktigt passlig och vilken skön känsla efteråt! Rekommenderar. Volymen var dock lite låg, så jag måste plugga i hörlurar. Jag gillade speciellt det där med att vara som en sten och känna hur tankarna och vattnet virvlar runt en, men själv förblir man stabil. Skönt. 

Kommentarer

och så kommer en störande granne och bankar på mitt i den fridfulla stunden...fy på mig! ;)
Nej, nej inte alls! Jag hade ju pluggat i hörlurarna så jag hörde bara nåt avlägset bakgrundsljud som jag filtrerade bort :)
Linnéa sa…
Hej,
det där vill jag prova på. Låter sköönt, jag gillar att lyssna på behagliga röster. Det behagligaste när jag yogade var intstruktörens vänliga, lågmälda röst.
Linnea: Jaa, jag har tänkt skriva ett inlägg om meditation med dig i tankarna, eftersom du frågade en gång om det. Men tyvärr har jag inte ännukommit mig för. Testa, testa. :)