Loppisfynd och obekväma poser

Igår gjorde jag en sväng på stan. Jag klippte håret och gick på loppis. Bongade Hanna på stan och bongade nästan Stina som också var ute på loppisärenden. Vi pratade om att sikta in oss på loppisrace i Purmo och Nykarleby i sommar. Jee!

Röda Korsets loppis levererad som vanligt. Jag hittade många skjortor och ett par jeans. På det alltid så röriga men skattjakts-letande-fiilis Adam & Eva hittade jag en oversized tröja för ynka 3€. En del av fynden var tyvärr från billighetskedjor. Jag såg en hel del billighetskedjors plagg på Adam&Eva som folk ville ha kring 10 euro för, dvs. nära butikspriset. Hmm. Nå, jag antar att det ändå är bättre än att det slängs bort trots allt.

Nu får ni stå ut med några bilder på obekväma poser. Varsågod! Fniss, fniss.

Ränderna, längden, åh!
Äääskar färgen! Påminner om Linns vägg.
Skjortor, skjortor och jeans.
Ursäkta suddet. Men skön beige tröja.
Sen köpte jag faktist också en till grej, men den var inte från loppis. Visar den senare.

Kommentarer

Christina sa…
Jag blir också varje gång grymt förvånad över hur dyra vissa plagg från de stora kedjorna är.. Det är ju verkligen inte lönt att lägga höga priser på något som högst antagligen inte blir sålt.
Jo, det kan nog vara svårsålt om det börja närma sig butikspriser för återanvända kläder som inte är speciellt hållbara utan snabbt tappar formen/färgen....
Här är second hand faktiskt väldigt dyrt och det är så tråkigt. Om en tröja kostar typ 1-2 EUR så är det ju lite ok att köpa den även om man kanske ser att den är tvättad en gång eller så. Men när en tröja från HM kostar 15 EUR och den är tydligt urtvättad så blir det ju så fånigt.

Den randiga tröjan överst vill jag ha. Färgen och just såna ränder älskar jag.
Usch så dyrt :( Nej man vill ju verkligen inte köpa sånt som känns urtvättat för en dyr peng. Det blir allt svårare och svårare att hitta märkes och vintage till ett rimligt pris.