Lika som två lata bär

Här har jag strandat på soffan trots att jag i eftermiddags, innan jag nästan slumrade till framför datorn med huvudet lutandes i min hand, hann tänka att jag skulle fara iväg från jobbet i tid (jag körde iväg 16:37), åka och handla mat, plantera om mina tomatplantor, cykla till huset, lägga upp savflaskor, föra ut soporna, hämta posten, göra ett hälsosamt kvällsmål och lite mysigt för att sedan se på film. Ingenting av detta har jag orkat göra. Istället åt jag några brödbitar med lite majonäs på (ick!) och har surffat genom nätet med en varm, skön katt på magen. Varsågod, nu kan ni känna er lite mer lyckade, hehe.

Ha det gött!

Kommentarer

Linnéa sa…
Hade du det bra:) Ni är för söta. Majonäs? hi-hi. Jag har en överraskning åt dig på min blogg.
Ha det fortsättningsvis gott.
Linnéa
What what?? Överraskning? :D
(Ja, majonäs var det enda "pålägget" det fanns i kylskåpet... därför borde jag ha handlat mat)

Anonym sa…
Måste bara säga att du är så vacker, på ett naturligt sätt :) Svårt att förklara, men liksom... Jag tycker du har "det".

Hälsn. En vän som väljer att vara anonym, skulle aldrig våga säga det "face to face" :P
Anonym: Nämen oj, tack! Det var väldigt snällt sagt :) Helt okej med anonymitet såhär ju, bättre det än att sånt vackert blir osagt. Hörrdu, det här får mig att fundera om inte jag också borde säga mera snälla saker som jag bara tänker men inte "täcks" säga :)
Vad mysigt ni ser ut att ha haft. Att gosa med såna pälsbollar är bland det mysigaste som finns ju. Och då gör det inte så mycket att man inte gör andra saker som man kanske hellre skulle gjort. Tycker jag :)
Linda: Mysigaste någonsin :)