May 5, 2013

Festmaten

När jag hade kaffekalas förra helgen bjöd jag på den där raw food chokladostkakan som jag dreglade över tidigare. Den blev riktigt bra och squashen funkade jättebra som "ost". Den smakade bäst när den just tidnat upp lite grann, men blev lite väl kladdig när den stått framme några timmar. Bilden är tagen just före den åkte in i frysen.

Jag bjöd också på söta coctailpinnar med färsk ananas, ekobanan och körsbärsananas. Superyummy, sött och dekorativt! Man kan ju även laga med andra frukter och bär såsom kiwi, jordgubbar, plommon, mango, vindruvor och så vidare.

Givetvis blev det även en smörgåstårta. Det hör liksom lite till traditionen. Även om brödet var fullkorn var den inte speciellt hälsosamt, men ack så god.

2 comments:

Linda i Berlin said...

Åh, vad gott det ser ut. Körsbärsananas har jag aldrig hört. Är det physalis tro?

Maggie said...

Japp, physalis är rätta namnet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...