Feb 28, 2013

Pasta av batat - igen

Ännu en maträtt med batatpasta. Jag körde bataten genom min spiralaizer och marinerade i olja, vinäger, lite salt och peppar en stund. Sen tillredde jag en sås av de ca. 3dl av broccolisoppan som lämnat över och mixade i lite nötter, soja och kryddor. Till sist klämde jag lite apelsinsaft över det hela. Det blev inte fantastiskt, men okej.

En helt okej snabbmatsdinner, men jag skulle nog äta broccolisoppa tusenhundra gånger oftare. Så god var den.

2 comments:

Lotta said...

Älskar batat! Men hur gjorde du här egentligen...? Kokade du bataten först? Och spiralaizer?! :D

Maggie said...

Oj, det kom ett extra a med i spiralizer. Joo, en bra lite maskin som man trycker grönsaker igenom för att få "pasta". Jag kan blogga om den så ser du ;) Jag gjorde på rå batat, men man kan också snabbt ångkoka den färdiga "spaghettin" eller låta den koka snabbt i lite vatten/sås.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...