Hur gick det?

Hupshej, efter att jag kom hem igår efter lite pulkaåkning med min stödvän drack jag en bärsmoothie med lite grönt i och lade mig på soffan. Vaknade 22.45. Ojdå. Jag måste nog vara lite trött. Och ja, det är jag nog. Väldans, väldans trött och oinspirerad. Så det blev inga större blogginlägg skrivna. Oftast skriver jag stommen på kvällen och tweeka bara lite följande dag när jag publicerar dem.

Det jag hade tänkt skriva igårkväll var en sista rapporteringen av "Sluta släng mat"-kampanjen. Den sista veckan i januari gick helt okej. Någon enstaka mjölkskvätt hamnade i diskhon, en mandarin och en blodapelsin hade hunnit skrumpa ihop, men inga större samvetskval.

Det jag lärt mig under månaden som gått är att det lönar sig att ha ordning i kylskåpet så man vet vad man har där och att förvaring är A och O om man inte vill kasta bort mat i onödan.

Övriga veckorapporter från januari finns här och här och här.

Kommentarer

Lotta sa…
Hej! Nyfiken på din stödperson, är det någon som har övriga behov än att ha en vän? Replotlandets vänverksamhet i Röda Korsets regi har legat på is pga. att vi inte känt till om det finns behov. Om du känner till människor som har vänbehov och vill ta emot vänner så får du gärna berätta mera.
Hmm, nej tyvärr känner jag inte till några andra. Säkert svårt att få nys om sånt, ensamhet kan vara ett rätt så tabulagt område.