Dårboll på vägen

Ni vet dom där dårbollarna som kastar av sig sin långärmade skjorta och spatserar runt i T-skjorta så fort de första plättarna av bar mark kommit fram. Ni vet dom där tokstollarna som löper i rusk och mörker "hurt, hurt, hurt!" med pannlampa och reflexväst vintertid trots att det finns upplysta skidspår och möjligheter till inomhusmotion. Ni vet dom där fjantarna som inte riktigt kan bärga sig att vänta tills rätt årstid har infallit förrän man bara måste göra det där "som jag längtat efter hela vintern!".

Just en sådan dårboll, tokstolle och fjant var jag ikväll. I allt för tunna byxor (nämen, det är ju inte så kallt ute längre) och i vanliga springskor (nämen, vägarna är ju så gott som bara redan) och i en god-damn-sexy-outfit med både pannlampa, reflexväst och en liten svart pipo som får mitt huvud att se minimalt ut slant jag omkring på vägarna ikväll.

Nå, det var i alla fall mörkt ute.

Kommentarer

Anonym sa…
Maggie,
Du verkar riktigt märklig. Du uppvisar ett ganska aggressivt beteende på t ex Bashflaks blogg.
Du vill inte ta in eller förstå trotts att flera skribenter tålmodigt förklarar för dig. Om man inte visste bättre så kan man ju tolka ditt beteende som just näthat.

Om en utomstående betraktar läser dina kommentarer så framstår du inte i någon vidare trevlig eller ärlig dager.
Nästa gång kanske du kan kommentera med eget namn/nick, om inte så besvara jag dig inte och kommentaren ryker. Näthat och aggressivitet för att man frågar efter belägg för påståenden som bloggaren har gått ut med som sanningar och säger sig ha bevis på? Envis kanske eftersom inget svar kom, men inte aggressiv. Var ser du antydan till näthat i mina kommentarer till Bashflak? Hm, kanske du borde hålla dig till inredningsbloggar eller andra mindre inflammerade ämnen och inte hänga på bloggar där bloggaren inbjuder till debatt och meningsmotståndare (...men som sedan redigerar, eh "förtydligar" ett flertal av sina egna kommentarer i efterhand. Den sortens oärlighet kanske du kunde påpeka åt honom också eftersom du är så ivrig att befrämja ett ärligt och trevligt debattklimat).
Linnéa sa…
Det var svar på tal det Maggie.

Det är ruter i dig både Verbalt och på joggingturen.