Jag tänkte förresten hänga på Micaelas kampanj "Sluta slänga mat" nu i januari. Ibland är jag fruktansvärt dålig på att använda upp det jag har i kylskåpet. Förhoppningsvis leder mer medvetna val i jaunari till mer långtgående effekter även vidare under året.
Ofta har platspåsar varit roten till det onda och orsakat kondens och mögel i min mathåla. Därför har jag nu, enligt råd från Inner Strength om hur man förvarar sina grönsaker rätt, börjat förvara de flesta grönsakerna inlindade i fuktiga handdukar. Jag har redan märkt en stor skillnad!
Återkommer med en rapport över förra veckans släng och synder.
Ofta har platspåsar varit roten till det onda och orsakat kondens och mögel i min mathåla. Därför har jag nu, enligt råd från Inner Strength om hur man förvarar sina grönsaker rätt, börjat förvara de flesta grönsakerna inlindade i fuktiga handdukar. Jag har redan märkt en stor skillnad!
Återkommer med en rapport över förra veckans släng och synder.
Kommentarer
http://www.gourmetodling.com/att-gora-egen-buljong/
Så nu skall eventuella grönsaksrester tas till vara. :)
Joo det där skulle allt vara nåt. Har testa laga då jag fastat, men man borde ju laga så man har att frysa in också.