Nov 9, 2012

Morgonboost

Ben på yogamatta. Ignorera mina katthåriga tights. Mjau.
Vilken bra start på dagen! Steg upp 6:15 efter att ha snoozat och gosat i 10 minuter med katten och gjorde ett yogapass. Nu känner jag mig energisk och taggad inför dagen. Wohoo! Alltid efter att jag har yogat eller varit ut på en morgonlänk tänker jag att det här ska jag nog fortsätta med. Det är ju så härligt att se solen sakta stiga upp, andas den friska luften och känna energi som man får. Meeeen, sen ligger man där i den där varma sägen, med en katt brevid sig och en annan i fotändan, det är ruskigt och mörkt där ute ännu och man är så trött, så trött, så man bara fortsätter att ligga där. Jag ska försöka komma ihåg den här känslan nästa gång jag ligger där i sängen och drar mig.

3 comments:

Softy said...

Jep, dendär snooze-känslan är så förbaskat skön och lockande... MEN när jag dragit mig på morgonyoga/gympa så är ju den känslan faktiskt ÄNNU skönare! I novembermörkret är det bara så svårt att komma ihåg den känslan ibland, även om man just nu sku behöva den (och yogan!) som bäst! Tack för påminnelsen! :)

Maggie said...

Snooze har nog vunnit fler gånger än yogamattan måste jag medge. Men vad gör det, varje yoga/träningspass är en vinst! :) Jaa, usch november är nog en av de värsta snoozemånaderna. Hihi, varsågod.

Johanna said...

Oj, känner så igen "det här var ju super, varför inte göra det varje morgon", och så föredrar man ändå täcket. Men nu i november låter jag kroppen bestämma - på sommaren kan den få med piskan i stället då solen skiner och man kan tanka energi nästan dygnet runt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...