Nov 9, 2012

Looking for a sponsor?

Både veckoslutet och julen närmar sig. Igen, jag vill inte uppmana till osunda vanor, men hey, let's face it, vi finländare tycker om öl på veckoslutet. Man behöver dock inte nöja sig med med det vanliga blasket, ty julölen har funnits i butiken sedan i mitten av oktober och den är dessutom ekologisk iår! Tyvärr har jag inte ännu avsmakat den, så, eh, nå, nu vet ni i alla fall att det också finns ekoöl i jultappning. Säkert finns det vanlig julöl också, men den intresserar inte denna blogg. I hyllorna stötte jag även på Störtebekers ekologisk öl, men tyvärr tyckte varken jag eller sambon att den var speciellt god. Konstigt vattnig och avdomnad smak. Den har en fin etikett i alla fall! Och vi vet ju alla hur viktigt utseendet är.

Slut på veckans tredje reklamsnutt.


Mina desperata försöka att få sponsorer till bloggen har inte ännu varit så lyckosamma, men snart väller det säkert in både choklad och öl genom postluckan.

2 comments:

Hanna said...

Jag kan vidare tipsa om Bavarias alkoholfria öl, den i glasflaskor. Skitgod, lite citronig. Tyvärr har den varit slut i Prisma nu hur länge som heslt, men vi lever på hoppet!. Ja, och den säljs alltså bara där.

Maggie said...

Alltid bra med tips på alkoholfria, för ibland vill man ju köra hem också, men ändå njuta av den läckra maltsmaken. Tack för tipset! Det var faktiskt på Prisma som jag såg dom här flaskorna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...