Kreativa Karins utlottning

Karins konstgrepp lottar ut kreativa och knäppa kollage.
Nu stiger vi för en kort stund bort från bloggens tema och rör oss istället mot okända vatten. Okej, okej, så dramatiskt är det väl inte. Jag är ju ändå utbildad konstvetare (jaa-a, alltså nog helt på riktigt, inte självutnämnd "konstvetare", utan konsthistoriker), så visst har följande meddelande med mig och således även med min blogg att göra.

Den underbart kreativa och hejdlöst roliga Karin på Karins konstgrepp ordnar en utlottning av sina kollage. Enbart den där vrålande, flygande katten gör att jag måste dela med mig av denna tävling. Så kolla in och dela budskapet om ni också vill ha ett knäppt kollage hängade på er vägg. Hennes bilder är så surreala, men ändå genomtänka. Man blir både ställd och fascinerad på samma gång. Jag gillar de lite van Eyckska vibbarna jag får av den dansande damen och ytornas textur. Dessutom är Karin rolig också, så bloggen är värd ett besök vare sig man vill ha ett kollage eller inte.

Jag tror det här är min favorit:

Kommentarer

Linnéa sa…
Tack Maggie för dethär fina tipset. Tänkte själv delta. Shit, visste inte att du var konsthistoriker. Känns lite pinsamt när jag har visat mitt nybörjarkludd;)
Fast jag vet ju att du är snäll eller jag tror att jag vet, skit samma. Det blidde rådd igen.
Tattis i alla fall.
Varsågod. Nåneej inte är det någo att skämmas för. Jag beundrar din talang. Dessutom är jag inte nån expert och definitvt ingen konstnär själv. Mitt specialområde är inte heller akvareller utan arkitektur. Men joo, jag är nog snäll. Och ärlig ;)