Nov 18, 2012

Helgen

Vilken helg. Så roliga typer som jag har fått umgås med. Har inte skratta så här mycket på länge. Jag blir ibland lite förvånad över att nån vill resa så långt för att hälsa på mig. Jag som inte är speciellt underhållande eller bra på att agera värdinna. Eller det där låter ju helt hemskt. Såklart är jag trevlig att umgås med, men jag menar bara att jag inte är en speciellt bra entertainer. Men det finns ju andra orsaker som gör att man åker 500 km för att hälsa på någon. Ibland blir jag så lessen över att det finns så många fina typer så långt borta. Å andra sidan, avståndet är inte allt, viktigare är att man verkligen ser och hör varandra sen när man träffas.

Vi har turistat, shoppat, gått på stan, fått parkeringsböter, tappat bilnycklarna, haft en egen kakbuffét, lagat mat, druckit vin, lyssnat på musik, sovit länge, pajat katter, fnissat åt katten, gått i regn och rusk för att titta på en dimmig utsikt, talat allvar och skrattat. Vinden har vinit och regnet har piskat ner i äkta novemberanda. Vi hade just lagat klart risotton när strömmen bröts, så middagen avnöjts i stearinljusens sken före det var dags att åka iväg till flygfältet igen.

EDIT: Eller två av de där sakerna lyckades jag ju nog göra helt på egen hand. Gissa vilka.

2 comments:

Linnéa said...

Vilket veckoslut du haft. De låter nog så bra. Hördu jag tror att du lyckades på egen hand få p-böter och tappa nycklarna;) Jag önskar dej varmt välkommen till klåparklubben;)

Maggie said...

Mitt i prick och tackar ;) Klåparklubben tror jag är en bra klubb. H. Klant-Magda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...